Vyberte stranu
Jaký typ obrazu zvolit? Toto je dnes hitem
Rate this post

Máte v plánu pořídit obraz do svého interiéru? Rozhodně dobrý krok, kterým zaručeně zlepšíte celkový vzhled místnosti a narušíte prázdné stěny. Jak ale ten pravý vybrat a jaký zvolit typ a druh? V tom vám poradíme.

 

Vsaďte na několik částí

O čem mluvíme? O velmi zajímavé a moderní variantě, která je aktuálně velmi populární. Jedná se o takzvané vícedílné obrazy na stěnu do bytu. Ty se skutečně skládají z několika částí. Na stěnu se pověsí tak, aby mezi nimi byla drobná mezera. Když se však podíváte z dálky, působí obraz celistvým dojmem. Jde o velmi zajímavé řešení, které skvěle vypadá. A jaké jsou možnosti?

  • Třídílné obrazy
  • Pětidílné obrazy
  • Sedmidílné obrazy

Motiv zvolte podle místnosti, do které patří

I toto je důležité vědět. Pokud začneme obývacím pokojem, tak do něho jasně doporučíme abstraktní motivy. Sice v nich nic nepoznáte, ale na stěně budou vypadat velmi zajímavě. Pokud jde o dětský pokoj, tak zde jsou osvědčenou volbou pohádkové obrazy do dětského pokoje. Ty mohou zobrazovat oblíbené dětské postavičky. A když nechcete mít prázdnou zeď ve vaší kuchyni, zkuste třeba obraz s motivem jídla. Uvidíte, že dokáže navodit i chuť k jídlu.

Můžete zvolit klasickou malbu, nebo fotografii

Je jasné, že když mluvíme o abstrakci, nebo o dětských postavičkách, tak jde většinou o malby. Pokud půjde o jídlo, nebo o přírodu, už se může jednat o fotografie. Samozřejmě hlavně o ty velkoformátové, které jsou v rámu a skutečně vypadají úplně stejně, jako je tomu u klasického obrazu. Je na vás, co si zvolíte. Jestliže plánujete pořídit více obrazů, můžete je zkusit i kombinovat.

 

Ceny jsou příznivé

Pozitivum na závěr. Obrazy dnes už můžete snadno pořídit i na internetu. Co je jejich hlavním lákadlem? Je to jak jistota bohatého výběru, tak je to i jistota toho, že je můžete objednat za celkem příznivé ceny.